Vereniging Orchideeën Vermeerdering

za sept 01, 2018 @10:00 - 02:00PM
za nov 17, 2018 @10:00 - 02:00PM

nieuw lid

Wilt u lid worden van onze vereniging?

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze vereniging is gericht op het zaaien en opkweken van orchideeën, tropisch en europees, en al onze werkzaamheden zijn gericht om dit mogelijk te maken.

wij bieden:

Ongeveer 4 verenigingsdagen per jaar.

Uitleg en ondersteuning bij het zaaien.

Uitleg en ondersteuning bij het replaten.

Uitleg en ondersteuning bij het opkweken.

Interessante lezingen op verenigingsdagen.

Interessante excursies (als onderwerpen aangedragen worden).

Maar wij zijn geen school, u zult zelf achter de leerstof aan moeten gaan en samen met ons ontdekken hoe mooi orchideeën werkelijk zijn.

Wat vragen wij van u?

Een gezonde dosis interesse, leergierigheid en aandacht.

Hoewel het zeker geen makkelijke hobby is, is het voor de meeste zeker haalbaar om te leren.

Hoe wordt u lid?

U kunt een aanmeldingsformulier invullen en de 1e contributie over maken op onze bankrekening.

Ons lidmaatschapsgeld is 20,- per jaar en moet worden overgemaakt worden op: 55.20.82.422 t.n.v. "V.O.V." te Ijsselstein (NL55 RABO 0552 0824 22)

Daarna bent u van harte welkom op onze verenigingsdagen, welke meestal gehouden worden bij de botanische tuinen in Utrecht.

Maar u bent natuurlijk ook welkom om eerst te komen kennismaken op een verenigingsdag. Neem hiervoor wel graag even contact met ons op.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.